« Takaisin

Laki & Järjestys Uusi aika

Hell's Tone HTR025CD  2022  Digipak.Nyt saatavilla!

Kunto Uusi New

1. Rebellioniin soittamaan
2. Huomisen kadut
3. Liekki palaa
4. Rintamamiestalo
5. Tyly maailma
6. Reilua peliä II
7. Perjantaina illalla
8. Pidä varas!
9. Taivaanranta
CD bonus:
Kuka lystin kustantaa-EP
10. Kuka lystin kustantaa?
11. Suomi, oi Suomi
12. Kermapersejulkkikset
13. Reilua peliä
14. Idiootit

Lappeenrantalainen oi!/punk rock -yhtye Laki & Järjestys iskee kesällä 2022 pöytään ensimmäisen täyspitkänsä nimeltä "Uusi aika". Levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu "Huomisen kadut" ilmestyy suoratoistopalveluihin juhannusviikolla torstaina 23.6.2022. Yhdeksän biisin CD ja digialbumi tulevat ulos 14.7. ja vinyylit sitten kun valmistuvat painosta eli loppuvuoteen 2022 mennessä. CD sisältää bonuksena Kuka lystin kustantaa -EP:n.

 Huomisen kadut -kappaleen kirjoittaja Ismo Lappi (L.A.M.F, Stranded), kuinka biisi löysi tiensä Laki & Järjestyksen albumille?

- Olen tehnyt biisin 90 -luvulla, suunnilleen vuonna 1996. Se olisi tullut L.A.M.F:n neljännelle levylle. Levy ei kuitenkaan koskaan toteutunut. Biisi päätyi L&J:n levylle löydettyäni vanhan L.A.M.F:n demon. Ajattelin antaa sen hyvälle ystävälleni Jussille mahdolliseen uusiokäyttöön. "Huomisen kadut" oli ainoa demon biisi, joka kuulosti valmiilta levytettäväksi ja L&J onnistui siirtämään sen hienosti 2020 -luvulle.

 Mistä kappale kertoo?

- "Huomisen kadut" on kirjoitettu aikana, jolloin digiaika valvontakameroineen alkoi tulla enemmän ja enemmän osaksi jokapäiväistä elämäämme. Tietysti olin lukenut myös paljon Orwellia, josta ?Isoveli valvoo? -termikin juontuu.

Vinyylipainos tulossa loppuvuonna 2022

Hinta:10.00 €