« Takaisin

BopCats Original Live

Jungle Records TCB6161   2011 

Kunto Mint-

1. Be My Pride
2. Warm Love
3. Water Baby Boogie
4. Flower Of My Heart
5. White Lightning
6. We Wanna Boogie
7. Turn My Back On You
8. Down The Line
9. Fairlane Rock
10. Dont Push
11. Jungle Rock
12. Alabama Shake
13. Sweet, Sweet Girl
14. Try Me

Bonus tracks:
15. I`m Ready
16. Tore Up Over You

Tämä Original Live” on jatkumoa vuonna 2007 ilmestyneelle ”Original”-paketille, joka oli kooste kissojen ennenjulkaisemattomia studio- ja treenikämppänauhoituksia vuosilta 1980-1991.

Tällä ”Original Live”-paketilla (kuullaan ennenjulkaisemattomia keikka-äänityksiä samoilta vuosilta höystettynä parilla bonus-raidalla treenikämpiltä, sekä LP:llä muutamat julkaisemattomat studioäänitykset vuodelta 1982. Aikaisemman Original-julkaisun tapaan formaateilla on osittain eri biisit.

The BopCats on vuodesta 1979 soitellut yhtye, joka pysyy elävänä ja kuosissa, sekä pöyhii tuuheaa turkkiaan alinomaa, eikä vähiten erityisesti Suomessa elinvoimaisesti toimivan Rockabilly-kulttuurin ansiosta.

Alkuperäisestä kokoonpanosta, Make Lemola, Hara Pöyhiä, Taape Pöntinen, Utsi Uusitalo ja Mico Jansson, on miehistöt jonkun verran matkan varrella muuttuneet ja vaihdoksia on ollut eniten basisti-osastolla. Tämän päivän kokoonpanossa on alkuperäisistä mukana enää Utsi, mutta Mico häärii edelleen taustalla lähinnä taiteellista silmää vaativissa projekteissa, kuten esimerkiksi tämän levyn kansitaiteilijana.

Rumpali Ari Eerola aloitti yhtyeessä vuonna 1982, ja soittaa edelleen tänäpäivänäkin bändissä, joten voidaan puhua jo (lähes) alkuperäisjäsenestä. Basistina Haran jälkeen oli jonkin aikaa Timo Pohjalainen ja vuodet 2001-2010 läskibassoa kuritti Don Carlos.

Syyskuussa 2010 liittyi bändiin bassonsa kanssa monissa liemissä lillunut Aki Savolainen. Ja, matka jatkuu, jatkuu ja jatkuu …

Hinta:7.00 €