Tuotteita yhteensä 6 kpl

Cochran Eddie 16 Greatest hits

Denmark Companion 6187274   198?
Kunto Kasetti EX / Kansipaperi Mint-
A1        C'mon Everybody A2        Summertime Blues A3        Three Steps To Heaven A4              Jeanie,Jeanie,Jeanie A5        Twenty Flight Rock A6        Hallelujah, I Love Her So A7        Cut Across Shorty A8        Drive..
Hinta: 3.00 €

Crazy Cavan 'n' Rhythm Rockers Rockability

Sweden Marilla MK 1014  1979
Kunto Kasetti VG+ Valkoiset etiketit ruskistunut,soi hyvin / Kansipaperi EX-
A1        Get Yourself A Band A2        Stompin' Shoes A3        Sweet Baby Jean A4        Knock Knock A5        Waitin' For My Baby A6        Feelin' Blue B1        That's What Made Me Cry B2  ..
Hinta: 10.00 €

Guitar Junior The Crawl

Portugal Charly R&B 20030  1984
Kunto Kasetti VG+ / Kansipaperi EX
A1        The Crawl A2        Family Rules (Angel Child) A3        I Got It Made (When I Marry Shirley Mae) A4        Tell Me Baby A5        Love Me, Love Me Mary Ann A6        Now You Know A7        Roll, Roll, Roll (Alternative Take)..
Hinta: 4.00 €

Kiss Dynasty

Holland Casablanca 7268 017   1979
Kunto Mint- lähes uudenveroinen,Soi hyvin!
1-1        I Was Made For Lovin' You    4:29 1-2        2000 Man    4:53 1-3        Sure Know Something    3:59 1-4        Dirty Livin'    4:16 2-1        Charisma    4:26 2-2        Magic Touch    4:40 2-3        Hard Times  ..
Hinta: 15.00 €

Matchbox Crossed line

Holland Magnet 1A 264-64992  1982
Kunto VG+/VG+
A1        One More Saturday Night    2:34 A2        I Ain't Taking No Prisoners    4:04 A3        Crossed Line    2:58 A4        Mad Bad & Dangerous    3:00 A5        I Want Out    2:40 A6        Rollin' On    2:23 B1        Riding The Night    2:28 B2  ..
Hinta: 5.00 €

Various Rockabilly Forever

Polarvox  LJMK 1002   1980
Kunto Hyvä EX
A1    Crazy Cavan–    Rockabilly Rules OK    2:20 A2    The Riot Rockers–    Hey Mr. (Sam) Phillips    2:16 A3    The Riot Rockers–    Boddy's Shack    3:07 A4    Steve Bloomfield–    Who's Gonna Be Your Daddy    3:00 A5    Steve Bloomfield–  ..
Hinta: 15.00 €