« Takaisin

Blue Balls Mountain Boys Goddamn

Finland SEPPUKU 001   1984  Suomi kantria

Kunto Levy EX / Kansi VG+

A1     Goddamn     1:43
A2     My Baby's Gone To New York Way     3:10
A3     Let's Go Down To The Bar = Takkulan Baari     2:16
A4     A Little Lovin' In Return     2:47
A5     Dealing With The Devil     2:02
A6     Only Dreams Have Wings     1:57
A7     Bottle-Blues     2:06
B1     How Does It Feel     2:07
B2     San Antone Rose     3:41
B3     Hey Tina     3:09
B4     Wild Side Of Life     2:19
B5     When A Love Dies     2:56
B6     Gothenburg Girls     2:05

Hinta:5.00 €